Εστιατοριο ΒΑΙ

Είδος επιχείρησης: Εστιατόριο
Περίοδος λειτουργίας: Η ταβέρνα λειτουργεί από 1 Απριλίου έως 30 Οκτωβρίου καθημερινά, όλες τις ημέρες, από τις  11:30 έως 20:00.
Τοποθεσία: Φοινικόδασος ΒΑΙ, Δήμος Σητείας
Τηλέφωνο: 2843061129, 6974196268
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: lilimpakis.vai@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.vai-restaurant.gr

 

Ξεκινώντας από τις παραγγελίες των πρώτων υλών, αυτές γίνονται με αυστηρά κριτήρια με κύριο μέλημα την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται. Οι διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης, επεξεργασίας και παρασκευής, πραγματοποιούνται κάτω από αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές  ασφάλειας των τροφίμων με σκοπό να διασφαλιστεί η άριστη κατάσταση όλων των εδεσμάτων μας από άποψη υγιεινής.

Είναι επίσης σημαντικό να  αναφερθεί τόσο η  χρησιμοποίηση έξτρα παρθένου ελαιόλαδου Σητείας σε όλες τις παρασκευές, καθώς και η χρησιμοποίηση φρέσκων τοπικών υλικών όπως κρέας, λαχανικά, ψάρια και τυριά, τα οποία αποτελούν την βάση της κρητικής κουζίνας. Τέλος, σε μια προσπάθεια  για την παροχή μια γνήσιας παραδοσιακής  γαστρονομικής εμπειρίας, έχουν επιλεχθεί μια σειρά από βραβευμένα κρητικά κρασιά η πλειοψηφία των οποίων παράγονται από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας της Ιεράς Μονής «Τοπλού».

Με αίσθημα ευθύνης σας προτείνουμε να μας επισκεφτείτε!!!!

Υπεύθυνος εστιατορίου: Νεκτάριος Λιλιμπάκης (6974196268)