Παλαιό Αρχοντικό

Είδος επιχείρησης: Εστιατόριο
Περίοδος λειτουργίας: 15 Απριλίου – 20 Αυγούστου
Τοποθεσία: Κολυμβάρι Χανίων, ΤΚ 73006
Τηλέφωνο:
2824022124
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:
palioarhontiko@yahoo.gr
Ιστοσελίδα: www.palioarhontiko.com

 

23 Μαΐου 1992 ,ένα ξεκίνημα, γεμάτο όνειρα και προσδοκίες αλλά και αγωνία για το πώς θα εξελίχθη η τότε μας προσπάθεια. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, και όμως φαίνεται να έχουν περάσει μόνο μερικοί μήνες, τόσο γρήγορα περνά ο χρόνος όταν κάνεις κάτι που πραγματικά αγαπάς. Μέσα από αυτά τα χρόνια μάθαμε καινούργια πράγματα αλλά κάναμε και λάθη από τα οποία διδαχτήκαμε και μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι και σαν επαγγελματίες αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωποι, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να κάνουμε πραγματικά αυτό που αγαπάμε…….

Έτσι λοιπόν, στο πανέμορφο γραφικό χωριό του Κολυμπαριού, δίπλα στην θάλασσα, σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, φτιάξαμε το εστιατόριο Παλαιό Αρχοντικό.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που με γνώση και μεράκι δημιούργησε ένα τέλειο περιβάλλον, που μπορεί κάποιος να απολαύσει το γεύμα και το δείπνο του.

Το εσωτερικό του είναι κυριολεκτικά το ίδιο του το όνομα, δηλαδή «Αρχοντικό» αλλά και ο εξωτερικός του χώρος είναι τέλεια προσεγμένος.

Η κουζίνα μας είναι Κρητική Ελληνική, με άλλα λόγια «εξαιρετική» και η εξυπηρέτηση άψογη. Τα υλικά αγνά από την Κρητική γη.

Με τιμή Βασίλης Μαρία