Φάρμα Αλεξανδράκης (Παύλος Αλεξανδράκης) (AM: 030)

Η Φάρμα Αλεξανδράκης συστάθηκε, από τον Παύλο Αλεξανδράκη, ως μια οικογενειακή επιχείρηση με 200 κονικλομητέρες, στο Μοναστηράκι Ρεθύμνου, το 1999, και είχε τις βάσεις της στην πολυετή ενασχόληση του ιδιοκτήτη με την εκτροφή κουνελιών, από το 1987. Σήμερα, εκτρέφονται Κρητικοί πετεινοί και κουνέλια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις υπό την παρακολούθηση έμπειρου επιστημονικού δυναμικού και χρησιμοποιούνται φυσικές ζωοτροφές που παρασκευάζονται τοπικά, σύμφωνα πάντα, με Ευρωπαϊκά πρότυπα διατροφής.
Από το 2009, η επιχείρηση διαθέτει υπερσύγχρονο ιδιόκτητο σφαγείο για κουνέλια (το δεύτερο στην Ελλάδα), το οποίο είναι εγκεκριμένο από τους αρμόδιους κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς με κωδικό έγκρισης P52 και κωδικό τυποποιητηρίου PE170.. Το 2009 η Φάρμα επένδυσε στην ανέγερση υπερσύγχρονου, ιδιόκτητου σφαγείου για κουνέλια (το δεύτερο στην Ελλάδα) και πουλερικά, στο οποίο τηρείται το παγκόσμιο πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων ISO 22000:2005 (HACCP) και είναι εγκεκριμένο από τους αρμόδιους κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς με κωδικό έγκρισης P52 και κωδικό τυποποιητηρίου PE 170.

 

Τ: +30 6979003892

W: www.alexandrakisfarm.com

@: info@alexandrakisfarm.com

Δ: Μοναστηράκι, Ρέθυμνο

Προϊόντα της επιχείρησης

  1. Κουνέλι νωπό
  2. Κοτόπουλο νωπό
  3. Λουκάνικο από κουνέλι
  4. Απάκι από κουνέλι

 

Νωπό Κουνέλι από τους πρόποδες του Ψηλορείτη. Η πιο υγιεινή και νόστιμη επιλογή. Τρέφετε μόνο με αγνές φυτικές τροφές και νερό από πηγή. Βραβευμένο με Αργυρό Βραβείο Ποιότητας. Διατίθεται χύμα ή προτεμαχισμένο και συσκευασμένο.

Νωπός Πετεινός από τους πρόποδες του Ψηλορείτη. Πεντανόστιμος και τρυφερός γιατί τρέφετε μόνο με αγνές φυτικές τροφές και νερό από πηγή. Βραβευμένος με Χρυσό Βραβείο Ποιότητας. Διατίθεται χύμα ή συσκευασμένος (ολόκληρος ή μισός).