ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.  (Α.Μ.022)

Η CRETA FARMS ιδρύθηκε το 1970 στην Κρήτη και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος καθώς και η Νο1 εταιρία αλλαντικών στην Ελλάδα.

Όραμά μας είναι να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης.

Για να το κάνουμε πραγματικότητα, με μεράκι και ενθουσιασμό, συνδυάζουμε την καινοτομία με την παράδοση, την τεχνολογία με την υψηλή διατροφική αξία και την πρωτοπορία με την αξεπέραστη γεύση, σε ένα ταξίδι που έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας.

Η ιδέα που συνέβαλλε σε αυτό το παγκόσμιο ταξίδι και έφερε την επανάσταση σε όλη την κατηγορία των αλλαντικών, είναι μία μοναδική στον κόσμο συνταγή, η συνταγή «Εν Ελλάδι». Επιλέγουμε εκλεκτά κομμάτια κρέατος, αφαιρούμε με χειρωνακτικό τρόπο μέρος του ζωικού λίπους και ενσωματώνουμε άμεσα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο στη φυσική του μορφή.

Η CRETA FARMS έχει δυναμική παρουσία στην κατηγορία των αλλαντικών με τέσσερις ξεχωριστές προϊοντικές σειρές (Εν Ελλάδι, 0-3%, Κλασική Σειρά CRETA FARMS, Παραδοσιακή Σειρά), διαθέτοντας πλήρη γκάμα αλλαντικών τόσο στον πάγκο όσο και στο ράφι, ανταποκρινόμενη κατά αυτό τον τρόπο στις σύγχρονες, ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας, αφοσιωνόμαστε στην ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων μας, επιλέγοντας άριστες πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και τεστ DNA. Έτσι, η επιμονή τους στην κορυφαία ποιότητα δικαιώνεται.

Προϊόντα της επιχείρησης

  1. Χοιρινό κρέας
  2. Απάκι
  3. Λουκάνικο Ξυδάτο
  4. «Εν Ελλάδι Gourmet» Σαλάμι Αέρος Ελληνικό
  5. «Εν Ελλάδι» Λουκάνικα Σφακιανά