ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Α.Μ.027)

Με τον τρόπο που μας δίδαξε η παράδοση παρασκευάζουμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικά παραδοσιακά προϊόντα.
Μοναδικές γεύσεις που κοσμούν τα τραπέζια και συνοδεύουν χαρμόσυνα γεγονότα όπως τον αρραβώνα, το γάμο, τη γέννηση, τη βάπτιση και κάθε άλλη γιορτή.
Σε μας θα βρείτε: Ξεροτήγανα :Στρογγυλό, Φιογκάκι, Μπουκιές, Δίπλες, Φλογέρες καθώς και Κουλούρια: Γλυκό κουλούρι (γαμοκούλουρο), Ξομπλιαστό Φαγώσιμο, Ξομπλιαστό διακοσμητικό.
Χειροποίητα προϊόντα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κρητικής παράδοσης.
Εφοδιασμένοι με την πείρα των 20 και πλέον χρόνων λειτουργίας, ακολουθούμε πρότυπα ασφάλειας τροφίμων και παράγουμε προϊόντα με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
Απευθυνόμαστε σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται παραδοσιακά προϊόντα και επιθυμούν να γευτούν τα γαστρονομικά εδέσματα της Κρήτης.

Προϊόντα της επιχείρησης

  1. Ξεροτήγανα

Το ξεροτήγανο είναι ένα παραδοσιακό χειροποίητο γλύκισμα της Κρήτης που σερβίρεται στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και προσφέρεται σε χαρμόσυνα γεγονότα όπως τον αρραβώνα, το γάμο, τη γέννηση, τη βάπτιση καθώς και σε κάθε άλλη εκδήλωση.
Το ξεροτήγανο ζυμώνεται με αγνά υλικά όπως αλεύρι, κρητικό ελαιόλαδο, φρέσκο χυμό λεμονιού και τσικουδιά, σιροπιάζεται με κρητικό θυμαρίσιο μέλι και πασπαλίζεται με σησάμι και κανέλα.

2. Ξομπλιαστό κουλούρι – Γλυκό κουλούρι γάμου