ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΝΗ ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΜΟΝ ΕΠΕ (Α.Μ. 042)

Τ: 2831082213

Φ: 2831082272

W: www.gyparaki.gr
@: info@gyparaki.gr
Δ: Ασή Γωνιά Αποκορώνου Χανιά

Προϊόντα της επιχείρησης

 1. Ντάκος κριθαρένιος
 2. Ντάκος σταρένιος
 3. Κριθαρένιο παξιμαδάκι πετρόμυλου
 4. Γλυκομυρωδάτο παξιμαδάκι γάμου
 5. Γλυκομυρωδάτο κουλουράκι μελιού
 6. Κουλουράκι μελένιο αρχοντικό
 7. Κουλουράκι πορτοκαλιού
 8. Παξιμαδάκια με Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π Κρήτης και Λιαστή ντομάτα
 9. Παξιμαδάκια Σικάλεως
 10. Καβρουμαδάκι με γραβιέρα ΠΟΠ Κρήτης
 11. Παξιμαδάκι Λαδιού

Παξιμαδάκι με χαρούπιNTAΚOΣ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟΣ

Τα κριθαρένια παξιμάδια έχουν υψηλή θρεπτική αξία, καθώς περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β, με κυριότερες το φυλλικό οξύ και τη βιταμίνη Β6, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικα και αμινοξέα.

Φτιάχνεται με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης, αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρομυλο με εξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης και προζύμι. Είναι θρεπτικό, υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά

Συνοδεύεται με τριμμένη ντομάτα, μυζήθρα και ρίγανη αποτελώντας ένα πλήρες, υγιεινό γεύμα για όλες τις ώρες.

 

ΝΤΑΚΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ

 

Με αλεύρι σταρένιο εξαιρετικής ποιότητας και αποκλειστικά ζυμωμένο με εξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, το σταρένιο παξιμάδι αντικαθιστά το ψωμί στο Κρητικό τραπέζι καθώς είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και έχει αυθεντική γεύση και άρωμα. Συνοδεύει ιδανικά την Κρητική γραβιέρα, το ανθότυρο KΚρήτης και όλα τα παραδοσιακά πιάτα.

 

ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙ ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΥ

 

Το κριθαρένιο παξιμαδακι πετρομυλου είναι βασισμένο σε παραδοσιακή Κρητική συνταγή, φτιάχνεται με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης, αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρομυλο με εξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης και προζύμι. Είναι θρεπτικό, υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά, αποτελώντας μια σύγχρονη πρόταση για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς είναι ιδανική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό ενώ βοηθά και στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Απολαύστε όλη του τη γεύση και το άρωμα βρεγμένο με ελαιόλαδο και προσθέτοντας ψιλοκομμένη ντομάτα, ρίγανη, αλάτι, φέτα ή ξινη μυζήθρα Κρήτης. Συμπληρώνει ιδανικά κάθε γεύμα στη διάρκεια της ημέρας και αποτελεί εξαιρετικό συνδυασμό με γραβιέρα Κρήτης και Κρητική τσικουδιά.