ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΕΕΕ (Α.Μ.020)

Τ: 2822031901 Φ: 2822031900
W: www.renierisoliveoil.gr
@: exports@renierisoliveoil.gr
Δ: Κεντρικό Σφακοπηγάδι, Χανιά

Η εταιρία Ελευθέριος Ρενιέρης ΕΕΕ είναι μια ελληνική εταιρία με εικοσαετή εμπειρία στην εξαγωγή ελαιολάδου σε 30 χώρες. Η εταιρία Ελευθέριος Ρενιέρης ΕΕΕ  βρίσκεται στην Κίσαμο στη Κρήτη σε μια περιοχή που το λάδι που παράγεται εκεί  είναι χαρακτηρισμένο απο την Ευρωπαική Ένωση σαν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξεις και εξάγει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, IFS από την TUV Nord και από την ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ για την τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου οργανικής γεωργίας.
Η Εταιρία Ελευθέριος Ρενιέρης ΕΕΕ διαθέτει μια ομάδα Ολοκληρωμένης διαχείρισης παραγωγών σύμφωνα με τα πρότυπα Agro 2.1 και 2.2 και δύο ελαιουργεία ικανά να παράγουν 3 τόνους ελαιόλαδο την ώρα. Επιπλέον διαθέτει ένα σύγχρονο Χημικό Εργαστήριο αναγνωρισμένο απο το διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου εξοπλισμένο με όλα τα εξειδικευμένα μηχανήματα για την πραγματοποίηση όλων των ειδών των Χημικών Αναλύσεων απο ένα πλήρως καταρτισμένο Χημικό.
Το συσκευαστήριο 2500 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να εμφιαλώσει έως 5000 μπουκάλια την ώρα.
Οι βασικές χώρες στις οποίες εξάγουμε είναι Γερμανία, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία, Ουκρανία , ΗΠΑ, ΗΒ, Κίνα, ΗΑΕ, Καναδάς, Ιαπωνία, Πολωνία, Σουηδία, Γαλλία, Ταιβάν, Φινλανδία, Ν. Κορέα.
Τα κύρια  brand names είναι Renieris, Minos Krete’s Best, Apollo, Kissamos, Hania Kreta Gold. Επιπλέον η εταιρία παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για μερικές απέ της μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ παγκοσμίως.

Προϊόντα της επιχείρησης

  1. Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο
  2. Βιολογικό Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο
  3. Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π Κολυμβαρίου Χανιών Κρήτης
  4. Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Π.Γ.Ε. Χανιά Κρήτης
  5. Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητεία