Ξενοδοχείο Sensatori – εστιατόριο «Red Saffron»

Είδος επιχείρησης: Παραδοσιακή Κρητική Ταβέρνα (Red Saffron)
Περίοδος λειτουργίας:
Απρίλιος – Οκτώβριος
Τοποθεσία:
Ανάληψη Χερσονήσου 70014 Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 28970 26500
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:
sensatori@atlanticahotels.com
Ιστοσελίδα: www.atlanticahotels.com

 

Sensatori 5*
Ανάληψη Χερσονήσου
Γαστρονομική Κρητική Φιλοξενία στο Red Saffron του Sensatori

Το Sensatori είναι ένα μαγευτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων, με κτίρια νεοκλασικού στιλ να αναπτύσσονται αμφιθεατρικά γύρω από τις πισίνες. Πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι με αναπαυτικά καθιστικά δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ εφαρμόζεται και το σύστημα zoning που διαχωρίζει τις περιοχές που είναι κατάλληλες για οικογένειες από αυτές που είναι κατάλληλες για ζευγάρια, πάντα με πλήρη γκάμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

Η εστίαση στο Sensatori βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, προτείνοντας επτά διαφορετικούς γευστικούς προσανατολισμούς σε εστιατόρια.
Η ταβέρνα Red Saffron, προσφέρει από το 2008 στους επισκέπτες του Sensatori αυθεντικές γεύσεις της Κρητικής και της Μεσογειακής κουζίνας, σε ένα καθαρά παραδοσιακό περιβάλλον.
Η Κρητική διατροφή, σχεδόν αναλλοίωτη στο πέρασμα των αιώνων, απαιτεί γνώση και μεράκι στην παρασκευή των εδεσμάτων καθώς και ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών για να αναδείξει την μοναδική γεύση και θρεπτική της αξία. Αυτή ακριβώς η αφοσίωση στην παράδοση, η προτίμηση στις ντόπιες πρώτες ύλες και η μεγάλη ποικιλία και συνδυασμοί μοναδικών γεύσεων, είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν στο μέγιστο την κουζίνα του Red Saffron και εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας, κάνοντας την παραμονή τους στο ξενοδοχείο αξέχαστη.
Με ανοικτή κουζίνα, ώστε να βλέπετε την προετοιμασία των πιάτων και να μεθύσετε από τα αρώματα, το Red Saffron προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.
Αξίζει να το δοκιμάσετε!