Terra Creta ΑΒΕΕ  (Α.Μ.051)

Τ: 2824083340
Φ: 2824083343
W: www.terracreta.gr
@: info@terracreta.gr
Δ: Κολυμβάρι Χανίων

Η Terra Creta ιδρύθηκε το 2001 στα Χανία Κρήτης. Με καθετοποιημένη παραγωγή και τυποποίηση ποιοτικού κρητικού ελαιόλαδου αλλά και άλλων παραδοσιακών προϊόντων, η Terra Creta εξάγει σήμερα το 90% της παραγωγής της σε περισσότερες από 45 χώρες.
Το ελαιόλαδο παράγετε στο πρωτοποριακό ελαιουργείο μας, στο Κολυμβάρι Χανίων, όπου διασφαλίζονται η ποιότητα, η θρεπτική αξία αλλά και η ασφάλειά του. Έχει διακριθεί σε περισσότερους από 15 διεθνής διαγωνισμούς για την υψηλή του ποιότητα αλλά και τα εξαιρετικά οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά. Το 2013 η Terra Creta βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική εξαγωγική εταιρεία στον τομέα «Μεταποίηση» και ως μια από τις δέκα καλύτερες ευρωπαϊκές εξαγωγικές επιχειρήσεις για το 2013-2014 στον διαγωνισμό ΕΒΑ. Με βαθιά γνώση του προιόντος, πολλαπλές πιστοποιήσεις ανάλογα με την χώρα προορισμού και υψηλής ποιότητας προϊόντα αναπτύσσουμε μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες σε κάθε αγορά στόχο μας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.terracreta.gr.

Προϊόντα της επιχείρησης

  1. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης
  2. Βιολογικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης
  3. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
  4. Platinum 0.2 Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
  5. Αγουρέλαιο
  6. Μοναστηριακό Ι.Μ Χρυσοσκαλίτισσας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

 

 

1. To Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβαρίου της TERRA CRETA υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους τόσο για την ποιότητά του όσο και για να είναι ασφαλές, ενώ είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα και την προέλευσή του από την Ε.Ε. και τις ελληνικές αρχές. Έχει αποσπάσει περισσότερες από δέκα διακρίσεις για την ποιότητά του, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Κάθε συσκευασία φέρει ταινία ασφαλείας με μοναδικό σειριακό αριθμό εγκεκριμένο από την Ε.Ε. Προέρχεται αποκλειστικά από την διάσημη και διεθνώς αναγνωρισμένη περιοχή του Κολυμβαρίου Κρήτης, γνωστή για το κορυφαίας ποιότητας ελαιόλαδό που παράγει. Τα προϊόντα αυτής της οικογένειας είναι διαθέσιμα σε γυάλινες φιάλες των 250ml, 500ml, σε πρωτότυπες γυάλινες φιάλες με αντλίες ψεκασμού (σπρέι) και 1L και μεταλλικές συσκευασίες του 1L,4L και 5L.

Κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της παραγωγής του ελαιολάδου οτιδήποτε προέρχεται από το δέντρο επιστρέφει πάλι στη φύση αναδεικνύοντας το σε ένα πραγματικά οικολογικό προϊόν. Σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής αυτού του θαυμάσιου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ακολουθούνται αυστηροί περιβαλλοντικοί κανονισμοί.

 

2. Το Εξαιρετικό Παρθένο Βιολογικό ελαιόλαδο της Terra Creta περικλύει τα φυσικά αρώματα του κρητικού ελαιώνα με κυρίαρχα αυτά του φρεσκοκομμένου χόρτου, του αμύγδαλου και του πορτοκαλιού. Με περισσότερες από τέσσερεις διεθνείς διακρίσεις, έχει φανατικούς φίλους σε περισσότερες από 40 χώρες.

 

Τα φύλλα που απομακρύνονται κατά τη διαδικασία δίνονται για ζωοτροφή, το νερό που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του καρπού χρησιμοποιείται για ύδρευση των χωραφιών και η πυρήνα που μένει γίνεται καύσιμο για να θερμάνει το νερό του ελαιοτριβείου.

Δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα που να επιβαρύνουν τη φύση και την ελιά.

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε το περιβάλλον ανακυκλώνοντας αυτή τη συσκευασία.

Το ελαιόλαδο μας είναι το μόνο πλήρως ιχνηλατίσιμο στον κόσμο. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.terracreta.gr και ανακαλύψτε πως παρήχθη βήμα προς βήμα.

Διατίθεται σε σκούρα γυάλινη φιάλη των 250ml και 500ml καθώς

 

3. To Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο της Terra Creta παράγεται από ελιές που καλλιεργούνται σε κτήματα της Terra Creta πάνω στις ηλιόλουστες βουνοκορφές της Κρήτης.

Χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ποιότητα του ελαιολάδου όπως οξύτητα, κήροι κλπ, δεν ξεπερνούν ποτέ το 50% των ανώτατων επιτρεπόμενων ορίων που είναι καθορισμένα από την Ε.Ε.

Έχει φυσική χρυσοπράσινη απόχρωση, μια ισορροπημένη γεύση και μια ελαφριά επίγευση που διαρκεί. Το υπέροχο φρουτώδες άρωμα του, με πινελιές από αχλάδι και αμύγδαλο οφείλεται στην ποικιλία Κορωνέικη από την οποία παράγεται. Οι παραδοσιακές μέθοδοι που ακολουθούνται κατά τη διάρκεια της εσοδείας σε συνδυασμό με τις μοντέρνες μεθόδους παραγωγής και φύλαξης εξασφαλίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και την ανώτερη ποιότητά του.

Διατίθεται σε γυάλινες φιάλες των 250ml, 500ml, 750ml και 1L και μεταλλικές συσκευασίες του 1L,3L 5L και σε γιάλινη φιάλη με αντλία ψεκασμού (spray).